به گزارش سرويس «علمي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در حال حاضر كشاورزان در هند از اين ماده شيميايي براي تقويت رشد گياهانشان به ويژه براي «كدو حلوايي» و «خيار» استفاده ميكنند.
از سوي ديگر مقامات كشور هند در صدد هستند مصرف اين هورمون را براي مصارف كشاورزي ممنوع كنند، چون معتقدند استفاده بيرويه از اكسي توكسين در صورتي كه طي دوره طولاني و از طريق سبزيجات وارد بدن شود، ممكن است براي سلامت انسان زيان بار و مضر باشد.
در برخي از مناطق روستايي هند استفاده از اين هورمون در كشاورزي بسيار متداول شده است.
همچنين محققان انگليسي در تلاش براي كشف ارتباط و مكانيسم اين هورمون در رشد گياهان هستند.